|
maanteehunt
|
 |
« Reply #1920 on: June 30, 2010, 11:31:33 pm » |
|
ju ma aiman,mis on tegija,murdmiseks 
|
|
|
|
|
|
sõitke ohutult-et ka homme oleks ilus päev
|
|
|
|
forecas
|
 |
« Reply #1921 on: July 08, 2010, 08:21:55 pm » |
|
vaatasin ennast kriitilise pilguga ja avastasin, et ma olen suutnud pruunistuda täiesti kaootiliselt krt ma ei või aga järgmisel nädalal ma võtan endaga midagi ette
|
|
|
|
|
|
elu on lill ja enamgi veel
|
|
|
|
maanteehunt
|
 |
« Reply #1922 on: July 08, 2010, 10:55:35 pm » |
|
just,võta riided üll ää ja näita ,mis päevitus sul on ma siin sain ka kogenemata kombel päikse käest võtta võttis siit ja sealt ja mõnd peki tükki ei tahtnud prruunistada 
|
|
|
|
|
|
sõitke ohutult-et ka homme oleks ilus päev
|
|
|
Kallista mind
Tagakamber
Foorumi raudvara
Rendin skuutreid.
|
 |
« Reply #1923 on: July 08, 2010, 11:12:06 pm » |
|
Poes müüdav päevituskreem kõlbab ka päikese tehtud triipude lappimiseks.
|
|
|
|
|
|
Is this your store? Yeah. It's nice. A little hard to find. Do you have an ID? Not really.
|
|
|
|
pjond
|
 |
« Reply #1924 on: July 09, 2010, 02:02:03 pm » |
|
mul on päiksega selline - catchmeifyoucan-suhe ehk siis püksid jalga ja särk selga päevitatud ja kellad ja sõrmused jm juveelid lisaks 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
forecas
|
 |
« Reply #1925 on: July 29, 2010, 08:12:02 am » |
|
eile käisin naabrite juures, ühel pereliikmel oli sünnipäev ja siis avastasime, et minul ja naabritel on abiks Rene´d naabrite Rene tuli esimest päeva tööle ja siis ta tutvustas ennast, et on lisaks kõigele spordimees ta tõmbab lõuga esimesel päeval pani kangi kahe õunapuu vahele ja siis ta seal käristas ennast, igatahes kuskilt läks midagi valesti ja järgmisel päeval ta lõuga enam ei tõmmanud kui naabrite Rene hakkas rääkima, et tahab hakata kõrvitsatega tegelema, ikka sportimise eesmärgil ( tõstmine) siis naaber pani oma Rene autosse ja viis bussi peale
minu Rene on ka tubli poiss, ta ongi tegelikult tubli, väga kohusetundlik ja abivalmis, paar päeva tagasi ta ostis endale rolleri ja tuli ampustega tööle, tegi liigud aga minu parim kogemus Renega oli miski aeg tagasi, kui Rene ostis endale telefoni, no sellise ägeda Rene ütleb , et krt telefon jälle ei tööta, märjaks saanud mina siis oi kas vette kukkus, Rene vastu, et ei ma hoidsin seda suus eile siis ütlen Renele, et sul püskilukk lahti, tema vastu , et mis ma teha saan, lukud ju käivadki lahti mina oma Rened bussi peale ei vii, ta on nii ägeda ja vahetu ütlemisega, et hoiab meil kõigil moraali kõrgel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hanne
|
 |
« Reply #1926 on: July 29, 2010, 12:39:48 pm » |
|
Heh, tuleb välja, et mul on laupäeval tööjuubel - 10 aastat samas saras  Meil antakse sellistel puhkudel reisiraha, a mul pole aega. Võtaks ja ootaks siis juba 15.-nda ka ära, liidaks rahad ja reisuks vingemalt 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Reply #1927 on: July 29, 2010, 01:05:52 pm » |
|
eksole, ma ju ütlen- Rene'de peale tasub panustada 
|
|
|
|
|
|
Peatage maakera. Ma tahan maha minna.
|
|
|
|
tulekahjukaheks
|
 |
« Reply #1928 on: July 31, 2010, 12:05:39 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Tulekahju on väljaspool spetsiaalset kollet toimuv kontrollimatu põlemine, mille käigus eraldub kuumus ja suits ning millega kaasneb varaline või muu kahju. /Riigiportaal.Tuleohutus/
|
|
|
|
forecas
|
 |
« Reply #1929 on: July 31, 2010, 12:19:34 pm » |
|
ma natsa mõtlesin ja siis sain pikad juhtmed ka kätte  Kui mu Rene lasteaias käis siis olin tema kasvataja, millegipärast ta kutsus siis ennast kukekeseks
|
|
|
|
« Last Edit: July 31, 2010, 12:38:20 pm by forecas »
|
|
|
|
|
|
forecas
|
 |
« Reply #1930 on: July 31, 2010, 01:09:47 pm » |
|
Mul käisid filmimehed nii teevad mulkidest saadet, et ´´´...siin elan mina ...´´ ma ei mäletagi, mis täpselt see pealkiri on oli vaja ju muidugi minu kanti ka siiberdada taheti kõrvitsat fimida, enne filmimist võtsin kõrvitsa kõrvalt ühe kapsalise ära, et parem mulje jääks ( umbrohu raibe ju), aga filmimees nähvas, et mis sa tegid, selle oleks ju võinud filmi ajal ära tõmmata eks siis otsisime parema koha no vaatasime asjad üle ja ma esinesin, täpsemalt mu üks kehaosa, nimelt käed, tõstsin paar lehte kõrvitsalt ära ja näitasin kaamerasse kõrvitsat ja näpsasin ühe teise kapsalise ära tegime mitu kaadrit, lõpuks filmimees ütles, et väga hea sai no siis näpsasin paar piklikku rohelist köögivilja ka ära ja siis sai mu gunn kuulsaks, filmimees filmis teda kah, kui ta trakatsi ja suure tünniga ringi sõitis lõpuks ometi midagi head ka gunnile
käisime vaarikaid vaatamas, fimimees võttis paar ilusat tüdrukut üles, kes marju korjasid ja siis tahtis, et ma napsaks vaarika põõsalt paar marja no pani kaamera paika ja ütles, et see ja see mari siis käskis oodata ja siis, et kaamera käib ja nüüd napsa. tegin valesti ekstaole, raske on see näitlemine, aga kolmandal korral sain tema arvates õieti marja ära napsatud
me käisime kombaini vaatamas no sõitsin oma bussiga viljapõllule, filmimees filmis kombaini ja peale seda ütleb mulle, et kle sõida kombaini kõrval, ma panen kaamera aknast välja ja tahan nii filmida, sõitsime lõpuks sõitsin kiiresti kombaini ette ja siis ta filmis ka töötavat kombaini eest
kaasas oli ka teine mees, hommikul ta helistas, et ma tulen sind filmima, ma siis vastu , et mis seal ikka tule- tule oli näha, et ta ootab minult äkilist reaktsiooni ja miskit kiljumist aga eelmisel päeval juba räägiti sellest filmimisest ja me tegime ühe asjapulgaga sotid selgeks, et üles võetakse mu tööd ja mitte mind
pealegi, teine mees tuli eelarvamusega, et sina maamutt vaata mind, mina tulen sulle ju kultuuri tooma maigaad kuidas ma ei salli selliseid
ja pealegi teine mees, tema mugises pidevalt sellest, kuidas on põllul tööd teinud, kargas ühe jala pealt teise peale ja latras, kuidas ta kõike oskab tahes tahtmata meenus mulle naabrite Rene, kes oskas ka siga tappa ja kui naabrimees küsis kuhu sa siis siga sorkasid, vastas Rene, et ta ei mäleta, aga kuhugile ikka naabrimees arvas, et torkas seale näpu peesse ja selle peale siga naeru kätte surigi
filmimees oli äge, tegi oma tööd täiesti professionaalselt ja ei ajanud lolli juttu kodus me irvasime, et nii mu käed kuulsaks saidki, aga no, kui palju nendest asjadest mulkide saatesse pannakse on muidugi iseasi
|
|
|
|
« Last Edit: July 31, 2010, 02:26:59 pm by forecas »
|
|
|
|
|
|
tulekahjukaheks
|
 |
« Reply #1931 on: July 31, 2010, 04:06:32 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Tulekahju on väljaspool spetsiaalset kollet toimuv kontrollimatu põlemine, mille käigus eraldub kuumus ja suits ning millega kaasneb varaline või muu kahju. /Riigiportaal.Tuleohutus/
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Reply #1932 on: July 31, 2010, 09:38:06 pm » |
|
oi ei olnud 
|
|
|
|
|
|
Peatage maakera. Ma tahan maha minna.
|
|
|
|
pjond
|
 |
« Reply #1933 on: August 01, 2010, 06:52:56 pm » |
|
tõid kultuuri võsavahele  a eks maarahvas alati loll olnud, tark ju ei tee sellist neegritööd 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
puhta peletis