|
Nanny
|
 |
« Reply #45 on: October 26, 2008, 12:33:35 am » |
|
sina särakas, oled looduse häbiplekk! saad sa sellest ise ka vahest aru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonofthegun
|
 |
« Reply #46 on: October 26, 2008, 12:44:03 am » |
|
tahtsid muidugi öelda kroon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nanny
|
 |
« Reply #47 on: October 26, 2008, 12:46:21 am » |
|
tahtsid muidugi öelda kroon
sa jälle lõvi kõrvalt ärganud 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toiz
|
 |
« Reply #48 on: October 30, 2008, 12:22:01 pm » |
|
A ma ple, ohh, viisakas kah ega toizu sõps ega (enamlevinud moel) lugupeetav  Ma nüüd väga ei süüvind aga tollal olite ikka mõlemad sama pulga peal minu jaoks. Nüüdseks olen Hagarit lihtsalt rohkem näinud, aga ei usu, et see midagi kellegi jaoks paremaks või halvemaks muudab, sest mul on vähe teised väärtushinnangud kui inimlastel üldiselt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
becca
|
 |
« Reply #49 on: October 30, 2008, 12:53:05 pm » |
|
tahad sa sellest lähemalt rääkida?
|
|
|
|
|
|
Armastus tuleb ja läheb...kinnisvara jääb
|
|
|
|
a
Guest
|
 |
« Reply #50 on: October 30, 2008, 05:04:49 pm » |
|
/../ rohkem näinud, aga ei usu, et see midagi kellegi jaoks paremaks või halvemaks muudab, /../ Ega ma poleks operatsiooni(de)le läinudki. A. Ma pole teid kumbagi teretanud ja usun, et see jätab mõndagi paremaks ja/või halvemaks muutmata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toiz
|
 |
« Reply #51 on: October 30, 2008, 05:44:38 pm » |
|
kuidas nad modeks said
Põhiline moodus on tõenäoliselt midagi sellist, et olemasolevad moded/adminnid avastasid, et hetkes pole piisavalt aega tegelda modemise/adminnimisega ning samaaegselt avastasid, et see ja see ja see tegelane on piisavalt trusti kogunud nende hinges. No ja siis tehaksegi klikk/plõks/linnuke ära. Enne küsitakse nõusolekut ka muidugi, objektilt, aga mitte subjektilt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agdjhfagkajdf
|
 |
« Reply #52 on: November 05, 2008, 05:52:28 pm » |
|
Kui end korrata, siis peaks minu nime alt ilmuma nüüd tsitaat/viide sellest postitusest, kus väidetakse, et moderaatoreid meil/teil/neil pole. A. Ähh.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ülemrebane
Tagakamber
STAAR
kes mu klaasi tühjaks jõi?
|
 |
« Reply #53 on: November 06, 2008, 02:46:28 am » |
|
toits kirjeldas klassikalist teed modemisele ja adminnimisele
ja kuniks meil foorumis on enamvähem kõik süüdivad, siis kas meil on tõesti vaja täiskasvanutele veel titekontrolli, kes komavigu parandab ja "perse" peale moraalimodeantenn sisse lülitab?
kuniks keegi kellelegi isiklikul pinnal solvanguid nõnda ei viska, et kogu foorum kannatab, siis milleks ihaleda kõrgemal asuvaid.
no kui ausalt rääkida, siis aurelius on ikkagi foorumi omanik ja kui ta tahab, võib meile kõigile pika kriipsu peale tõmmata. tema ees peame küll veidi jalad kokku tõmbama ja seitli sirgu kammima. ja kui talle kõva ja haleda häälega kaevata, siis ta võtab koguni kuulda ka. jajaa.
|
|
|
|
|
|
An' or they'd time to lench a second ark, Tak' back my word an' sen' anither spate, Droon oot the hale hypothec, dicht the sklate, Own my mistak', an, aince I cleared the brod, Start a'thing ower again, gin I was God. (Charles Murray "Gin I was God" Doric dialekt ehk "Kui ma oleksin jumal!)
|
|
|
|
agdjhfagkadf
Guest
|
 |
« Reply #54 on: December 04, 2008, 07:54:41 pm » |
|
/../ jalad kokku tõmbama /../
Ei pea, need, kelle jalgadel pole siukste asjade/inimestega mingit pistmist. Mida juttu. A. Kui jalaharud räägivad, siis lõuad jpm vaikivad. Mõh, foorum viskas mu poole posti pealt välja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toiz
|