TuTvuS.Live.EE
September 06, 2010, 01:06:04 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Tongue

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Boriss Akunin "Achilleuse surm"  (Read 937 times)
särasilm.
Guest

« on: November 28, 2004, 09:42:44 pm »

Just lõpetasin, väga hea krimka, põnevate topeltmängudega tsaari venemaal toimuv palgamõrvari jutt, polla on ninjaharidusega tüüp fedorin, korruptsiooni ja bürokraatiat seal eriti kirjeldatud ei ole, keel on selline veits ilf ja petrovilik....lugege ise, väga hea
särasilm
Guest

« Reply #1 on: December 01, 2004, 11:01:57 am »

Nüüd lõpetasin just teise sama sarja raamatu, Eriülesanded, selles on kaks juttu, Potisoldat, see on selline suure konspiraatori kinnipüüdmise lugu, psühholoogileselt fantaasiarikas, noh veidi ehk jääb tõepärasusest puudu, aga intriig on jällegi andekas...ja teine on Dekoraator, kurikuulsa Jack the ripperi püüdmisest, selles häiris veidi see agathakristilik lugejat rabada üritamise nõks, et pätt on raamatu alguses kohe kohal ja teda ei oska keegi kahtlustada, a muidu päris hea. Tegelikult Achilleuse surm meeldis mulle rohkem.
mammi
Foorumi veteran

View Profile

Ignore
« Reply #2 on: December 01, 2004, 12:56:45 pm »

kas azazel on juba läbi?

shokohoolik
särasilm
Guest

« Reply #3 on: December 01, 2004, 01:05:56 pm »

ei ole, azazel vist peaks kronoloogilises järjekorras tegelikult esimene olema? Vähemalt eestikeeles ilmunutest. Aga järgmisena ma saan vist hoopis Türgi Gambiidi.
miss M
Nooruke foorumlane

View Profile

Ignore
« Reply #4 on: December 01, 2004, 04:23:48 pm »

mina endaarust kogu selle sarja läbi lugenud ja salamisi armunud fandorinisse   :y7: , vähemalt pole midagi uut mulle raamatukogus näppu jäänud.kontrollisin apollost üle  - mul need 5 raaamatut läbi loetud.  :hello1:

sonofthegun
Äss tegija

View Profile

Ignore
« Reply #5 on: October 25, 2008, 09:02:02 pm »

just lõpetasin nefriitpalvehelmed, paks raamat mitme jutuga, viimasesse on segatud ka sherlock holmes, head jutud, lugege ise
sonofthegun
Äss tegija

View Profile

Ignore
« Reply #6 on: December 05, 2008, 09:47:37 am »

nüüd siis lõpetasin Altõnn-tolobassi, sedapuhku on siis peategelaseks erast petrovitsi lapselaps ja tegevus enamvähem tänapäeval, ei hakka millegiga võrdlema, aga väga muhe lugemine
sonofthegun
Äss tegija

View Profile

Ignore
« Reply #7 on: July 20, 2010, 10:35:54 pm »

nüüd siis üle hulga aja. sedapuhku oli F.M.,Fjodor mihhailovitssiis peitub nende tähtede taga, ehk siis Dostojevski, lugu on kahetasadiline, aetakse taga dostojevski ilmumata kriminaaljutustuse käsikirja, kuritöö ja karistuse algvarianti, loo käigus saad läbi lugeda ka selle, kõik tuntud headuses, aga aina meisterlikumaks läheb
Pages: [1]
  Print  

Jump to: