|
Gildor
|
 |
« Reply #120 on: September 18, 2009, 01:20:50 pm » |
|
See on siis peaaegu nagu vihtlemine juba?
peaaegu, aga temperatuur ei olnud just päris nagu sauna oma. Ja pärast need sulasid ära ning siis oli kaunis märg olla.
|
|
|
|
|
|
Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta!
|
|
|
|
Gildor
|
 |
« Reply #121 on: October 01, 2009, 07:01:47 pm » |
|
huvitav, kas laupäeval niipalju normaalset ilma on, et sellele yritusele minna? See eeldab muidugi, et homme Kaubamaja osturallil myygile tulevate rattasõrmikute hulgas mulle sobivat numbrit on. Alla 10 kraadi on ikka nõrga tavaliste rattakinnastega sõita. Muidu ei ole hullu, suusapesu võib ju alla panna. edit: rsk osturalli on ju järgmisel nädalal. Seega jääb ära nähtavasti.
|
|
|
|
« Last Edit: October 01, 2009, 07:51:26 pm by Gildor »
|
|
|
|
|
|
mammi
|
 |
« Reply #122 on: October 02, 2009, 10:39:07 am » |
|
Meil siin täna natuke üle 6 kraadi sooja, päike annab pisut juurde. Tulin tavaliste poolpikkade pükstega, ainult windproof-i alla panin vähe pikemad käised (aga kah tavalised, pole spessial sportriideid raatsinud osta). Kapist otsisin (jällegi tavalised) sõrmikud välja ja kannatas sõita küll. Piiisut hakkasid näpu- ja varbaotsad külmetama (sussid lasevad õhku läbi), aga kehal oli suisa palav.
|
|
|
|
|
|
shokohoolik
|
|
|
|
Gildor
|
 |
« Reply #123 on: October 02, 2009, 12:33:31 pm » |
|
Meil siin täna natuke üle 6 kraadi sooja (---)Tulin tavaliste poolpikkade pükstega(---)
ma hakkan selle lugemisestki lõdisema.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mammi
|
 |
« Reply #124 on: October 02, 2009, 12:35:47 pm » |
|
Ei ole hullu, koivad teevad ju kogu aeg tööd ja veri käib ringi kui kellavärk.
|
|
|
|
|
|
shokohoolik
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Reply #125 on: April 20, 2010, 03:00:39 am » |
|
eee...astusin pedaalipedede aktiivgrupist välja  et siis nyid liigun rattaga poolteist kilti rollerini, siis toimub ümberistumine
|
|
|
|
|
|
Peatage maakera. Ma tahan maha minna.
|
|
|
|
oP
|
 |
« Reply #126 on: April 20, 2010, 11:19:31 am » |
|
Mulle sõitis kõnniteel üks pedaalipede otsa  ja veel julges õigustada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gildor
|
 |
« Reply #127 on: April 20, 2010, 11:47:56 am » |
|
eee...astusin pedaalipedede aktiivgrupist välja  et siis nyid liigun rattaga poolteist kilti rollerini, siis toimub ümberistumine mina olen raudselt klubis. Soomes ma käisin möödunud nädalal, kui ilusad ilmad olid, kõik käigud rattaga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rotsik
|
 |
« Reply #128 on: April 20, 2010, 12:21:42 pm » |
|
oleks mul... /ohkab
|
|
|
|
|
|
I have special extrasensory disabilities! 
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Reply #129 on: April 21, 2010, 11:35:46 pm » |
|
olgu,olgu. miski poolteist kilti ikka väntama et roller kätte saada samas täna lasin kesklinnas miski paarkend kilti siia-sinna ringi, hea et kesklinna rolleriga ei viitsind minna - hullumaja, nii palju "siniseid" pole ammu koos näinud 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mammi
|
 |
« Reply #130 on: June 17, 2010, 12:43:11 pm » |
|
Eile nägin, kuidas autojuht ja ratturid omavahel sõimlesid. Blondiin ratta seljas lõugas: sõida ise ka rattaga, siis pole nii paks! No oli jah paks onu, aga tal oli ikkagi õigus, sest rattarada jooksis teisel pool teed, ratturid aga olid sõiduteel. Kas selle asja pärast kohe sõimlema peaks, ma ei tea.
Aga ma tohterdasin oma kräunuvat ükspäev oliivijääkõliga. No ei olnud muud majas ja täitsa piinlik oli seda pidevat nuttu kuulata, mis sõitu saatis. Nüüd hää vaikne. Aga vist peab ikka hoolduse ka ära tegema. Siukse säästuka.
|
|
|
|
|
|
shokohoolik
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Reply #131 on: June 18, 2010, 12:31:20 am » |
|
ei tea, ma siiani oma kaherattalisi kõiki ise hooldanud. sõidavad igaljuhul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mammi
|
 |
« Reply #132 on: June 18, 2010, 10:34:07 am » |
|
No mina ketti pingutada ja nt keskjooksu parandada ei oska. Ja ei viitsi poest juppisid taga ajada ka. Piduritööga saan enam-vähem hakkama, muu jäägu meeste hooleks.
|
|
|
|
|
|
shokohoolik
|
|
|
|