Hagar
Tagakamber
STAAR
Fit like en
|
 |
« on: March 08, 2010, 01:02:43 am » |
|
|
|
|
|
|
|
olgu schwartz teiega    "Ebaõnnestumine on lihtsalt uue võimaluse saamine alustamiseks, sedapuhku targemana" Henry Ford
|
|
|
Hagar
Tagakamber
STAAR
Fit like en
|
 |
« Reply #1 on: March 08, 2010, 01:05:26 am » |
|
|
|
|
|
|
|
olgu schwartz teiega    "Ebaõnnestumine on lihtsalt uue võimaluse saamine alustamiseks, sedapuhku targemana" Henry Ford
|
|
|
|
becca
|
 |
« Reply #2 on: March 08, 2010, 09:06:08 pm » |
|
miks sa selle mängu siia panid? kas mängid ise ka või?
|
|
|
|
|
|
Armastus tuleb ja läheb...kinnisvara jääb
|
|
|
Hagar
Tagakamber
STAAR
Fit like en
|
 |
« Reply #3 on: March 08, 2010, 09:09:59 pm » |
|
noup ma ei mängi peaaegu mingeid mänge või kui ehk, siis mõnes ootesaalis paari etemat moblas lihtsalt hõng on juures, et hea mäng tundub, huvitav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
becca
|
 |
« Reply #4 on: March 08, 2010, 09:29:00 pm » |
|
mulle meeldivad enamuses kõik farmimängud proovin selle ka järgi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hagar
Tagakamber
STAAR
Fit like en
|
 |
« Reply #5 on: March 08, 2010, 09:59:32 pm » |
|
mulle ei meenu hetkel selle sakslaste kana-/kukekamba laskmise mängu nimi, mis meenus jalapealt, kui farmikani jõudsin aga ma tunnistan, et emotsioon oma tuttavlikkuse hõngus liigahtas mu sees tavaliselt on esimesel pilgul meeldija ka pärast südame soojaks teind
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hagar
Tagakamber
STAAR
Fit like en
|
 |
« Reply #6 on: March 08, 2010, 10:13:51 pm » |
|
tuligi meelde leidsin flash versiooni üles kah kusagil peaks mul olema sellesama vanemast versioonist windowsi installikas(ja veel paar Phenomedia mängu) mulle meeldisid need mängud oma mahlase huumoriküllase kujundusega(Asterixilik, ütleks, ??  ) nimi on: Moorhuhn jagd http://x-oo.com/shockwave/diverse/moorhuhn/siit: http://www.x-oo.com/flash-online-games/ballerspiele/moorhuhn.htmljestas kuus aastat pole neid kukeharjasid kõmmutanud 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hagar
Tagakamber
STAAR
Fit like en
|
 |
« Reply #7 on: March 09, 2010, 12:44:38 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
becca
|
 |
« Reply #8 on: March 10, 2010, 05:27:44 pm » |
|
teen seda esimest praegu...olen jõudnud 5 levelile see on selles suhtes teismoodi, et mäng käib kogu aeg, ka siis kui mind ennast arvutis ei ole
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|