|
Zombi
|
 |
« Reply #30 on: May 31, 2010, 02:02:37 am » |
|
vaada nime "sõjavägi" kastutatakse sellepärast, et see rahval sisseharjunud sõna on...
|
|
|
|
|
|
Peatage maakera. Ma tahan maha minna.
|
|
|
Hagar
Tagakamber
STAAR
Fit like en
|
 |
« Reply #31 on: May 31, 2010, 08:43:05 am » |
|
sõna kasutatakse selle pärast, et ajakirjanikule tuli selline pähe päris definitsiooni aga ei saa tõenäoliselt kätte ka ministeeriumist
|
|
|
|
|
|
olgu schwartz teiega    "Ebaõnnestumine on lihtsalt uue võimaluse saamine alustamiseks, sedapuhku targemana" Henry Ford
|
|
|
|
maanteehunt
|
 |
« Reply #32 on: May 31, 2010, 10:10:39 pm » |
|
päästekompanii oli näiteks täis nimega sõjaväestatud ve miski säärase algusega a pead panti ei pane
|
|
|
|
|
|
sõitke ohutult-et ka homme oleks ilus päev
|
|
|
|
oP
|
 |
« Reply #33 on: May 31, 2010, 10:54:18 pm » |
|
jahuvad ja jahuvad  saatke transud teenima, siis kaob ka probleem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Reply #34 on: June 01, 2010, 08:04:19 pm » |
|
päästekompanii oli näiteks täis nimega sõjaväestatud ve miski säärase algusega a pead panti ei pane
suht poolsõjaväeline oli. aga samas väga teretulnud üksus, mille kaotamine oli üks suur lollus. päästeamet sai sealt kena järelkasvu, poisid olid küll niivõrd-kuivõrd distsipliini rakkes, kuid tegelesid millegi kasulikuga. poolpatsifistidele oleks see heaks võimaluseks teenida ühiskonda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maanteehunt
|
 |
« Reply #35 on: June 01, 2010, 09:04:13 pm » |
|
ma lasin kupist ennast sinna saata pärast 6 kuud-mul viskas see relvaga kaevikute kaevamise värk üle 
|
|
|
|
|
|
sõitke ohutult-et ka homme oleks ilus päev
|
|
|
|
killer
|
 |
« Reply #36 on: June 14, 2010, 04:06:14 pm » |
|
mnjaa, sama oli ka omal ajal remniku ja narva-jõesuu piirivalve õppekompanii, pidin ju ise ka relvaga kraave kaevama ja nii edasi, kuid mina jään metsas ellu, aga praegused noored ei näe muud kui nädalavahetusel mälukaid ja pärast ärge imestage, uups ma saan lapsevanemaks.... kunas ja kellega ei mäleta
|
|
|
|
|
|
I'm a God of Hellfire
|
|
|
|
Zombi
|
 |
« Reply #37 on: June 15, 2010, 11:37:57 pm » |
|
mis siin pattu salata - kraavikaevamistest ma pääsesin, minu "nooreajad" langesid hilissügisele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maanteehunt