TuTvuS.Live.EE
September 06, 2010, 01:05:18 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Tongue

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: See keerleb-pöörleb  (Read 227 times)
noirsoleil
Foorumi raudvara

Juoda Saulė

View Profile

Ignore
« Reply #15 on: June 27, 2010, 10:27:58 pm »

seep see on, kui õpitakse paberi nimel, mitte huvi pärast... paberid 150'sse ülikooli 100'le erinevale erialale, millest enne kooli aimugi ple ja siis suva, kuhu sisse saadakse...

Ega seda survet inimene ise endale ei loo, ikka suur panus tervel kogukonnal. Mina pole siiamaani aru saanud, miks Eesti ei võta harisudvallas (või  mõnes muus teiseski vallas) eeskoju mõnelt teiselt riigilt, kus süsteemid toimivad, vaid püüab meeleheitlikult ratast leiutada...Ma vist seda kuskil juba maininud kah. Pärl oli muidugi see, kui käisin Psühholoogide Liidu konverentsil ning seal võeti letti hasartmängu seadus (koostajate nimekirjas polnud ühtegi sotsiaalteadlast, kes oleks võinud mõned uuringud ette vistata (mida ka kohapeal kirjeldati ning tundusid piisavalt toekad olema) ja öelda, et see seadus hakkab meile rohkme kasu kui kahju tooma...). Oh jah mul ikka lihtne ju taamalt näpuga näidata Tongue

I was born to live, not to prepare for life.
Zombi
Foorumi veteran

tagasi sadulas

View Profile

Ignore
« Reply #16 on: June 27, 2010, 11:28:05 pm »

Eesti "poliitikute" eripära - kui just ise jalgratast ei leiuta, laename kuskilt kolmerattalise, "moderniseerime" natukene, näiteks ketieemaldus kõlab koduselt Wink
Vorbime aga uusi seadusi, samas kui olemasolevatest peaks juba ammuilma piisama, vihje: trall alkoholimüügi ümber. Piirame müügiaegu ettekäändel, et lapsed alkoholi kätte ei saaks. Samas on lastele, st.alaealistele, juba iidsest ajast müük üleüldse keelatud. Jne, jne, jne....See oli lihtsalt kõige kiirem näide Smiley

Peatage maakera. Ma tahan maha minna.
Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: